duo

In maart 2019 zijn wij, Eline & Jens, trotse ouders geworden van ons dochtertje Elodie. Een nieuwe wereld ging open! We werden verliefd op het idee om zelf een babyspeciaalzaak te openen en hebben niet meer getwijfeld; Mimi Baby Zwevegem werd een feit!

We kunnen jullie dan ook vanaf begin maart verwelkomen in nieuwe onze zaak en bieden jullie hierbij een breed aanbod aan kindermerken. We hebben gekozen voor merken die zeer romantisch, hedendaags en kwalitatief zijn. Merken die vertrouwd aanvoelen en af en toe een luxueuze toets hebben. We hebben hierdoor ook gekozen om een eigen Mimi label te presenteren in de winkel. Alles wordt op maat gemaakt en afgewerkt met prachtige stoffen. Deze unieke collectie kan gepersonaliseerd worden in ons eigen atelier en afgewerkt worden met de mooiste borduurtechniek.

Het leggen van de geboortelijst gebeurt in een rustige sfeer. We geven je advies waar nodig & begeleiden je persoonlijk door de checklist heen.  Dit op een uitgekozen tijdstip die voor u het best past! 

We bieden een all-in service waardoor ouders geen stress hoeven te hebben en alles onder één dak geregeld kan worden. Hierdoor hebben we gekozen om geboortekaartjes en doopsuikers als een extra service aan te bieden. We leveren de gewenste spulletjes aan huis & komen de kaartjes en de doopsuikers leveren in het ziekenhuis.

Zijn jullie zwanger van een klein mirakeltje en willen jullie meer informatie over het leggen van een geboortelijst bij ons? Spring dan vanaf maart gerust binnen in onze winkel of mail mij vrijblijvend voor meer informatie! 

Tot snel,

Eline & Jens

 

Meer dan 120 topmerken

We vertrekken altijd vanuit 1 belangrijk standpunt en dat is onze klant kwaliteit bieden. Verder vinden we het belangrijk dat onze klant een heel uitgebreide keuze heeft. Daarom bieden wij steeds een honderdtal merken aan waarvan steeds de volledige collectie wordt aangeboden en gekozen kan worden op een geboortelijst. We maken ons sterk dat we een aanbod hebben voor ieders budget en voor elke smaak. Van heel klassiek tot heel trendy en in alle prijsklassen. Kortom, voor elk wat wils!

Uitmuntende service

Onze grootste troef is onze All-in service waarbij wij een geboortelijst, geboortekaartjes en doopsuikers onder één dak aanbieden. 4 weken voor de uitgerekende bevallingsdatum worden alle hoognodige spulletjes aan huis geleverd. Eenmaal de baby geboren is, komen we de geboortekaartjes en de doopsuikers in het ziekenhuis brengen. Een stressvrije regeling, waarbij jullie als verse ouders zich geen zorgen hoeven te maken. 

Klant is koning

Van bij de eerste kennismaking vraag ik naar de noden en behoeften van mijn klant. Hoe zien jullie het verloop van de geboortelijst in deze emotionele periode? Wat zijn jullie verlangens? Wat verwachten jullie van mij als shopmanager? Wat kan ik doen om aan jullie wensen te voldoen? 

Het is belangrijk om elke geboortelijst als een apart project te zien en elke klant met persoonlijke aandacht te behandelen. Iedereen is trouwens anders. Ik ben flexibel in het zoeken naar oplossingen. Er kan bijvoorbeeld buiten de openingsuren een geboortelijst gelegd worden.

Daarnaast kan je niet alleen voor een geboortelijst of voor geschenken bij ons terecht. Je kan ook kiezen uit een prachtig gamma  geboortekaartjes en doopsuikers op maat alle service. We kunnen de kaarten voor je op de post doen en de doopsuikers leveren in het ziekenhuis.

 

Uniek

We zijn een sterke groep van shopmanagers met de grootste passie voor het vak en die alleen het beste voor hun klanten willen.Onze shop heeft niet de normale openingsuren omdat wij dit niet nodig vinden. Dit geeft mij juist de enorme vrijheid om meer tijd in mijn klanten te steken, te leveren, adviseren, lijsten opvolgen, ...

De geboortelijsten kunnen in alle rust en op ieders tempo worden gelegd en dit steeds op afspraak. Ik maak tijd voor mijn klanten en geef ze de aandacht die ze verdienen. We zijn veel meer dan een normale winkel. We geven advies en helpen onze klanten waar nodig, wij gaan dus een stapje verder dan "openingsuren".

Mijn showroom is niet groot genoeg om van alle merken alle kleuren en artikels te tonen, maar we vernieuwen vaak en gaan mee met de nieuwste trends. We tonen mogelijkheden, bieden sfeer, laten al onze merken aan bod komen, maar kleuren en uitvoeringen worden daarna op staal gekozen en uit catalogus. Ik wil ook telkens alles nieuw voor mijn klanten bestellen zodat ze telkens het allerlaatste model hebben en hun baby'tje gloednieuwe en ongebruikte spulletjes krijgt.

Natuurlijk kan de klant ook bij mij terecht voor leuke meeneemgeschenkjes. Ik bied altijd een leuk gamma aan en ook in personaliseren zijn we heel sterk. Je eigen collectie samenstellen met stoffen naar keuze, dat kan perfect. Naam en/of initialen kunnen steeds geborduurd worden.

Exclusieve webshop

Onze webshop biedt een geselecteerd gamma aan uit onze merken. We hebben reeds voor u voorgeselecteerd, maar alles is wel steeds te bestellen, al staat het er niet op. Onze webshop is voor onze klanten. Hij biedt de mogelijkheid om een geboortelijst naar believen aan te vullen, een vrijblijvende verlanglijst aan te maken, een geboortelijst aan te maken, enz... Dit door middel van een persoonlijke inlogcode die je dient aan te vragen bij je shopmanager.

 

Voordelen en acties

Naast de voordelen van de unieke gratis service die wij aanbieden, bieden we nog zoveel meer. We bedenken steeds leuke acties en geschenken. Klanten mogen ook steeds suggesties doen bij ons, wij bekijken wat mogelijk is binnen het budget van hun bestelling. Bij jouw geboortelijst ontvang je ook altijd een leuk geschenk!
Om onze klanten in de toekomst nog meer te verwennen zijn wij momenteel achter de schermen bezig met de uitwerking van een hele leuke verrassing voor onze klanten, more to come!

test

Hoe ziet een geboortelijst er bij ons uit? Ontdek het zelf

Stel uw vraag